Skip to main content
Meistä

Yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi 2019 alkuvuodesta, kun Puustelli tarjosi meille kauppiassopimusta. Kalustemyynnin lisäksi tarvittiin asentaja kalusteille ja pystyvät henkilöt tekemään kodin remontit. Näin syntyi Ruka-Kuusamo Remonttipalvelu Oy.

Miten tähän pisteeseen päädyttiin?
Piia on ollut vuodesta 2012 Puustellin palveluksessa kalustesuunnittelijana ja myyjänä. Kalustesuunnittelun lisäksi hän on tehnyt asiakkaille myös sisustussuunnitelmia.

Lassella on pitkä kokemus rakennusalalta ja hän onkin melkoinen monitaituri, erityisosaamisena kelorakentaminen. 

Mitä teemme ja mihin pyrimme?
Lassen vastuualueella on kaikki kodin remontit, uudisrakentaminen ja urakkalaskenta. Hänen kanssaan työmaalla on meidän timanttinen duomme Arja ja Markku. Tämän superkolmikon työnjälki ja nopeus on aivan omaa luokkaansa!

Piian vastuulla on edelleen Puustelli myymälä, kaluste-, sisustus- ja remonttisuunnitelu. Myymälässä on kattava valikoima pintamateriaaleja, joista asiakkaan on helppo valita yhteensopiva kokonaisuus. Kun kaiken saa samasta paikasta säästyy aikaa ja vaivaa.

Pyrimme tuottamaan palveluita, jotka olisivat asiakkaille mahdollisimman helppoja ja vaivattomia. Hankimme remonttikohteisiin myös LVIS- asentajat. Aikataulussa valmistuvat avaimet käteen remontit ovat meidän lupauksemme.

Tavoitteenamme on aina 100% asiakastyytyväisyys!

Syksyn 2022 aikana henkilöstömme tulee kasvamaan kysynnän kasvun vuoksi.

Ruka-Kuusamo Remonttipalvelu Oy

​Kitkantie 31-33 A 1
93600 Kuusamo
Y-tunnus 2985673-4

Ota yhteyttä