Skip to main content
Toteuta unelmiesi keittiö

Puustelli-keittiöt


Haaveiletko uudesta keittiöstä tai oletko rakentamassa unelmiesi taloa?

Keittiömme kestää aikaa ja elämää

Kuusamon Puustelli on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2012. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa keittiöremontti- ja uudisrakennushankkeissa.
hana
Puustelli
Puustelli keittiö

Puustelli-myymälä sijaitsee Kuusamon keskustassa Kitkantiellä, Koillissanomien talossa. Pysäköintitilaa löytyy hyvin liikkeemme edustalta.

Palvelemme kaikkia remontoijia ja rakentajia. Toiminta-alueemme on laaja ja ulottuu Kuusamon lisäksi Rukalle, Taivalkoskelle, Posiolle ja Sallaan.

Varaa ilmainen

suunnittelu­aika

Varaamalla ilmaisen suunnitteluajan etukäteen varmistut siitä, että myyjällämme on mahdollisuus aloittaa juuri sinun kohteesi suunnittelu heti yhdessä kanssasi. Keittiön ja remontin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja varata suunnitteluaika myymälästämme. 

kaapit
Puustelli logo
Keittiö

Asennukset ammattilaisten käsissä

Remontoimme ja asennamme kalusteet Ruka-Kuusamo Remonttipalvelun toimesta. Asentajallamme on vuosien kokemus ja annamme tekemällemme työlle aina kahden vuoden takuun. Toteutamme remonttisi takuutyönä Avaimet käteen periaatteella tai haluamassasi laajuudessa. Sinä päätät!

Keittiöremonttien lisäksi teemme kaikki kodin pintaremontit, myös kylpyhuoneet ja rakennamme myös uudiskohteet.

Rahoitus

Rahoituksen piiriin voimme sisällyttää keittiökalusteiden, kodinkoneiden ja muiden varusteiden lisäksi kaikki Puustelli-hankinnan yhteydessä sovitut remonttitarvikkeet. Lisäksi rahoituksen piiriin voimme sisällyttää Puustelli-asentajien suorittamat työt, joille myönnämme kahden vuoden tehdastakuun.